NL 0341 456 806 - BE 02 513 7862 info@wishfulsailing.be Facebook Twitter Google Algemene voorwaarden Over ons SGR HISWA

Even geduld aub!

Zeilvakantie Kaapverdische eilanden:

Zeilvakantie Kaapverdische eilanden? Kaapverdië of de Kaapverdische eilanden is een schitterende eilandengroep voor de westkust van Afrika. De archipel heette vroeger Ilhas de Cabo Verde (Eilanden van de Groene Kaap) en is zo genoemd vanwege de ligging van de eilanden ten opzichte van de Kaap Verde (Groene Kaap), het westelijkste punt van het Afrikaanse vasteland in Senegal.

Check ook onze lastminutes en aanbiedingen. Selecteer je vertrekdatum op zaterdag in de "Zoek en Boek" en zie direct welke jachten nog beschikbaar zijn.

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeilboot huren Kaapverdische eilanden.

Offerte - Last Minutes - Top Deal - Reviews - Bel

Aanvragen zeilboot huren

Zeilvakantie Kaapverdische eilanden:

De eilanden groep bestaat uit een aantal bekende eilanden waaronder: Sal, Santiago, Sao Nicolau, Fogo en het surfers paradijs Sao Vincente. Het eiland Sal was net als de andere eilanden oorspronkelijk vulkanisch. De naam Sal heeft het eiland te danken aan een lagune waar zout gevonden werd. Santiago is het grootste eiland van de groep. De meest pittoreske plek van Sal is Pedra do Lume, de krater van de vroegere vulkaan. Sao Vicente is een klein eiland, maar bij het stadje Mindelo ligt de grootste haven van Kaapverdië. Mindelo heeft een boulevard met uitzicht op de haven. (bron Wikipedia).

Zeilvakantie Kaapverdische eilanden

De gemiddelde temperatuur is 26 °C. De eilanden ondergaan het grootste deel van het jaar de invloed van de noordoostpassaat, die soms stof uit de Sahara aanvoert. De regentijd valt tussen augustus en oktober. De eilanden aan de westkant van de archipel hebben een aangenaam klimaat, de overige zijn tropisch

Scherpste aanbieding

Zeilvakantie? Deel deze pagina:

onze vermelding SGR
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wethouder Jansenlaan 57, 3844DG Harderwijk | 0341 456 806 (Nl) of 02 513 7862 (Be) | info@wishfulsailing.be